joi, 8 mai 2014

Campania electorală și ”mâzgălitorii” de ziduri


Alegerile europarlamentare 2014 reprezintă un eveniment deosebit de important pentru viitorul imediat al României. În ziua de 25 mai vom alege reprezentanții noștri în Parlamentul European, una dintre cele instituțiile principale ale Uniunii Europene. Miza este extrem de mare, atât pentru noi, cetățenii, cât și pentru politicieni. Pe de o parte, dacă vom alege oameni capabili și loiali României în Parlamentul European, probabil că vor crește șansele ca Uniunea Europeană să redevină a noastră, a europenilor. Pe de altă parte, un scor bun obținut de un partid la europarlamentare reprezintă o mare oportunitate pentru a a ajuta candidatul partidului la funcția de președinte al Republicii, la alegerile prezidențiale din a doua parte a acestui an. Rezultă că tensiunea și iritarea în rândul politicienilor și activiștilor de partid sunt tot mai mari.
Totuși, nu înțeleg, de ce această agitație a politicienilor români, această dorință de a obține cât mai multe mandate de europarlamentar, trebuie să provoace distrugerea unor clădiri din centrul orașului Craiova? Nu înțeleg, de ce în campania electorală unii rătăciți ai politichiei românești folosesc jignirile la persoană, calomnia și distrugerea de bunuri?
Activiștii huligani și patronii lor politici cred că vor aduce voturi partidului și candidaților, dacă mâzgălesc pe ziduri înjurături și alte mizerii?... (articol integral -aici-)
* * *
sursa foto: www.craiovaforum.ro

Niciun comentariu: