marți, 11 martie 2014

Monarhia Constituţională vs. Republica - Cum apără CNA moştenirea stalinisto-comunistă scancţionând SRTV




În vreme ce televiziunile private din România, nederanjate de cerberii CNA, ne spurcă mintea cu emisiuni tabloide care promovează pornografia, curvărăsia, scandalul, manelizarea, minciuna sfruntată, manipularea politică şi tot felul de alte porcării scoase din bezna mahalalelor şi din haznaua vieţii politice româneşti, CNA se luptă cu emisiunea „Ora Regelui”.


Monarhia Constituţională, Casa Regală a României şi Majestatea Sa Regele Mihai I al României încă reprezintă un pericol pentru politrucii care conduc şi jefuiesc statul şi naţiunea noastră de peste o jumătate de secol. În acest siaj, al fricii de normalitate şi trecerii sub tăcere a adevărului istoric, se înscrie şi decizia CNA de a sancţiona cu amendă de 70.000 lei Societatea Română de Televiziune, în şedinţa publică din 04 martie 2014, în baza reclamaţiilor înregistrate cu privire la emisiunile „Preţuieşte viaţa”, ediţiile din 20 şi 27 octombrie 2013 şi „Ora regelui”, ediţia din 16 noiembrie 2013, difuzate de postul TVR 1. 


Să cităm din decizia de sancţionare textul referitor la emisiunea „Ora Regelui”, realizată de jurnalista Marilena Rotaru: „Consiliul a analizat raportul de monitorizare cu privire la emisiunea „Ora Regelui”, ediţia din 16 noiembrie 2013 şi a constatat că aceasta a fost difuzată cu încălcarea prevederilor privind asigurarea informării corecte a publicului. Astfel, în debutul emisiunii prezentate de Marilena Rotaru, publicul a putut viziona evenimentele legate de... (articol integral AICI)

Niciun comentariu: