luni, 18 octombrie 2010

Alteţa Sa Regală Principele Radu al României - Invitat de onoare al emisiunii "Teologia Cuvântului"



Alteţa Sa Regală Principele Radu al României a susţinut astăzi, la Universitatea din Craiova, în Amfiteatrul “Nicolae Titulescu” al Facultăţii de Drept şi Ştiinţe Administrative, o interesantă prelegere cu titlul “Identitate şi securitate naţională”. Iniţiativa organizării unor conferinţe şi dialoguri cu studenţii din Craiova, centru universitar de tradiţie, i-a aparţinut Alteţei Sale Regale Principele Radu al României, care a răspuns favorabil unei solicitări primite din partea mai multor organizaţii studenţeşti.




“Identitate şi securitate naţională” este cea de-a doua prelegere dintr-un ciclu de patru asemenea evenimente care se desfăşoară la Universitatea din Craiova. Prima conferinţă, care a avut ca temă “Leadership”, s-a desfăşurat pe 16 martie a.c., iar următoarele vor avea ca teme “Democraţie” şi “Libertatea şi Instituţiile Publice”, datele şi locul urmând a fi anunţate ulterior. Evenimentul a fost organizat în colaborare de Universitatea din Craiova şi Asociaţia Euro-Agora Craiova, asociaţie în care am bucuria de a fi membru fondator alături de prietenii mei jurnalistul şi poetul Mihai Firică şi omul de afaceri liberal Horaţiu Buzatu.






Am avut onoarea ca Alteţa Sa Regală Principele Radu al României să-mi acorde un interviu care va fi difuzat în cadrul primei ediţii din luna noiembrie a emisiunii săptămânale "Teologia Cuvântului" pe care o realizez pentru Biserică (difuzată la Radio Oltenia Craiova, în fiecare sâmbătă seara, începând cu orele 20.00), din încredinţarea ÎPS Dr. Irineu, Mitropolitul Olteniei şi Arhiepiscopul Craiovei. Vă ofer spre audiţie un scurt fragment din acest interviu, cuprinzând o extraordinară definiţie a patriotismului mărturisită de Alteţa Sa Regală Principele Radu al României.


Teologia Cuvantului - PROMO Interviu ASR Principele Radu


 

Niciun comentariu: