marți, 2 octombrie 2012

Ministerului Adevărului, felicitări!

Vă ofer spre lectură un articol pe care l-am publicat pe Ziare.com, subiectul fiind "Marele Manipulator" aflat în spatele scandalului privatizării Combinatului Oltchim. Lectură cu folos!


Ministerului Adevărului, felicitări!


Marele Manipulator - individul sau grupul de indivizi din spatele scandalului Oltchim - merita felicitari!
Tehnicile folosite sunt magistrale, privatizarea Combinatului Oltchim fiind transformata intr-o imensa perdea de ceata, care ascunde atat erorile comise de Guvernul Ponta in respectarea promisiunilor facute electoratului si institutiilor europene, cat si miscarile mai mult sau mai putin vizibile ale inamicilor politici ai USL - Traian Basescu si camarila sa.

Ramane de vazut cine a provocat si cui ii va fi de folos aceasta ceata... si daca tot alunecam in teoria conspiratiei - cuvantul de ordine al momentului - nu excludem insa un al treilea jucator, interesat in a provoca haos si a profita din plin.

Mesajul principal transmis obsedant de Dan Diaconescu este ca Oltchim va redeveni proprietatea poporului, va fi salvat din mainile ciocoilor. Este marea minciuna a acestei grozave si aproape perfecte manipulari! Privatizarea in sine este un mecanism de... (articol integral AICI)


Niciun comentariu: