vineri, 14 ianuarie 2011

Mitropolitul Clujului, transportat in stare grava la un spital din Viena

Sursa: Ziare.com

Mitropolitul Clujului, Bartolomeu Anania, va fi transportat, vineri seara, la Viena din cauza unor grave probleme de sanatate. Bartolomeu Anania, Mitropolit al Clujului, Albei, Crisanei si Maramuresului, arhiepiscop al Vadului, Feleacului si Clujului se afla, internat intr-un spital din Cluj, iar medicii au recomandat transferul sau intr-o clinica din Austria, pentru ca starea sa de sanatate s-a agravat.


Transferul va fi facut, vineri seara, cu un avion medical, unde Inalt Prea Sfintitul Bartolomeu, care are 87 de ani, va fi supus unui examen cardiologic. Mitropolitul Clujului, Albei, Crisanei si Maramuresului, se afla internat, de mai multe zile, la o clinica din Cluj-Napoca din cauza unui pulmonar acut. IPS Bartolomeu, internat in spital din cauza unei raceli. Mitropolitul se imbolnavise usor in toamna anului trecut, dupa o vizita la Iasi, el fiind, de altfel, putin racit si in luna decembrie, cand a dat mesajul de Craciun, in prezenta ziaristilor. IPS Bartolomeu va implini 88 de ani in data de 18 martie.

* * *

Dumnezeu să-l ocrotească pe Înaltpreasfinţitul părintele nostru Bartolomeu Anania! Avem nevoie de prezenţa lui în Sfântul Sinod al Bisericii noastre în aceste vremuri întunecate şi pline de ispite! Rugaţi-vă pentru Părintele Mitropolit Anania!

Un comentariu:

razbointrucuvant spunea...

Erata:

Inaltul are 89 de ani si ar face in martie 90.

Maica Domnului sa-l intareasca!