miercuri, 19 ianuarie 2011

Vizită la Castelul Regal de la Săvârşin



În calitate de membru al Grupului „Regele este Patria” am avut onoarea să particip în cadrul delegaţie grupului la o întâlnire cu ASR Principele Radu, la Castelul Regal de la Săvârşin. Am avut ocazia de a discuta cu ASR Principele Radu despre problemele cu care se confruntă societatea românească, despre rolul esenţial al Bisericii Ortodoxe Române în afirmarea poporului român în marea familie a popoarelor creştine europene şi despre activitatea importantă pe care o desfăşoară Casa Regală a României în promovarea intereselor româneşti în Uniunea Europeană şi în lume.

Împreună cu prietenii noştri din delegaţia Grupului "Regele este Patria" am discutat cu ASR Principele Radu despre învăţămintele trecutului, despre dificultăţile şi erorile prezentului şi mai ales despre viitor! Un viitor mai bun şi demn pentru toţi românii.

Ne-am despărţit de ASR Principele Radu plini de încredere că vom reuşi să contribuim la clădirea acestui viitor.

* * *



În foto (de la stânga la dreapta): profesorul Tiberiu Cnab, colonelul (rez.) Vasile Băescu, preotul Marcel Răduț Seliște, ASR Principele Radu de România, omul de afaceri liberal Horaţiu Buzatu și studentul Alin Ciontu.

Niciun comentariu: