luni, 8 decembrie 2014

Daruri de Moş Nicolae pentru copiii internaţi în Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Nr. 1 - Craiova


Sâmbătă, 06 Decembrie 2014, sărbătoarea Sfântului Ierarh Nicolae a adus alinare micuţilor internaţi în Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova.


Membri Grupului de Voluntari “Sf.Luca” al Paraclisului “Sf. Luca” din cadrul Spitalului Judeţean, însoţiţi de preotul slujitor al Spitalului, Pr. Marcel Răduţ Selişte, beneficiind de susţinerea materială a familiei de binefăcători creştini ortodocşi Ivan Iulian şi Ileana, au oferit pachete cu daruri de “Moş Nicolae” celor 30 de copii internaţi în Secţia de Pediatrie II şi Departamentul de Oncopediatrie din Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Nr. 1 Craiova.






Darurile au fost împărţite micuţilor bolnavi în sunetul colindelor creştine tradiţionale româneşti cântate de grupul de colindători ai ASCOR - Filiala Craiova. Studenţii creştini-ortodocşi au o importantă contribuţie atât la activităţile filantropice organizate de Grupul de Voluntari “Sf.Luca” pentru copiii internaţi în Spitalul Judeţean Craiova, cât şi de Grupul “Sf.Vasile cel Mare” ai cărui membri fac voluntariat în beneficiul bătrânilor aflaţi în grija Căminului pentru Persoane Vârstnice Craiova.































Activitatea filantropică organizată de “Moş Nicolae” continuă seria Programului de Iarnă al Grupulului de Voluntari “Sf.Luca” al Paraclisului “Sf. Luca” din cadrul Spitalului Judeţean Craiova, începută cu un pelerinaj la mânăstirile din judeţul Gorj realizat în luna noiembrie, cu participarea a 40 de copiii monitorizaţi Departamentul de Oncopediatrie, însoţiţi de părinţi, cadre medicale ale departamentului şi voluntari. Pelerinajul a fost posibil datorită daniilor făcute de preotul Gabriel Sorescu şi credincioşii de la Parohia “Sf. Nicolae” – Brânduşa.

În cadrul Programului de Iarnă al Grupulului de Voluntari “Sf.Luca” al Paraclisului “Sf. Luca” din cadrul Spitalului Judeţean Craiova, voluntarii şi preotul Marcel Răduţ Selişte vor organiza, în beneficiul copiilor monitoritaţi de Departamentul de Oncopediatrie al Spitalului, şi o Serbare de bradului de iarnă în cadrul căreia copiii vor primi daruri de “Moş Crăciun”.



Tinerii care doresc să participe la activităţile filantropice în beneficiul copiilor bolnavi de cancer organizate de Grupul de Voluntari “Sf.Luca” al Paraclisului “Sf. Luca” din cadrul Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Nr. 1 Craiova, pot trimite o solicitare de înscriere, însoţită de un CV, la adresa de email marcel.radut@gmail.com Vârsta minimă pentru înscriere este de 18 ani, iar vârsta maximă este de 25 ani.


Persoanele care doresc să participe la activităţile filantropice în beneficiul bătrânilor asistaţi de Căminul pentru Persoane Vârstnice Craiova organizate de Grupul de Voluntari “Sf.Vasile cel Mare” al Paraclisului “Sf. Luca”, pot trimite o solicitare de înscriere, însoţită de un CV, la adresa de email marcel.radut@gmail.com Vârsta minimă pentru înscriere este de 25 ani.

Niciun comentariu: