sâmbătă, 9 iunie 2012

Să nu-i votaţi!

Vă ofer spre lectură un articol pe care l-am publicat în regionalul SĂPTĂMÂNA ÎN OLTENIA (ediția 04-10 iunie 2012), coordonat de prietenul meu, jurnalistul și scriitorul Mihai Firică. Lectură cu folos.

SĂ NU-I VOTAȚI!

Duminică, 10 iunie 2012, vom merge să ne alegem primarii, consilierii locali, consilierii judeţeni şi preşedinţii consiliilor judeţene. Vom transfera dreptul nostru de a ne administra comunitatea acestor semeni ai noştri, care, cel puţin teoretic, vreme de patru ani trebuie să ne reprezinte interesele, să ne facă viaţa mai bună. Când vom fi în cabina de vot, singuri, cu votul în faţă, vom avea puterea supremă. Dacă vom folosi această putere supremă în mod cinstit, fără compromisuri ruşinoase şi fără să ne vindem conştiinţa, atunci ne va fi bine. 



Nu-i votaţi pe cei care au fost în demnităţi publice ca primari, consilieri, preşedinţi de consiliu judeţean, parlamentari sau funcţionari publici şi au furat, au batjocorit, au trădat comunitatea voastră! Nu-i votaţi pe cei care au făcut afaceri suspecte cu statul, cu guvernul, cu primăria, îmbogăţindu-se în câţiva ani cât alţii într-o viaţă, iar acum vin să vă ceară votul! Nu-i votaţi pe cei care au promis că vă vor aduce bunăstare şi v-au adus doar sărăcie! Nu-i votaţi pe cei care sunt imorali, care fură de la gura copiilor celor mulţi pentru a oferi familiei lor o bogăţie nemeritată! Nu-i votaţi pe cei care... (articolul integral AICI)

3 comentarii:

MikuMyuuki spunea...

Intrebarea e daca exista vreunul care nu a facut asta.
Macar o data.
Macat cu o suma infima.

`miku

Marcel Răduţ Selişte spunea...

Pai, nu stiu, cred ca nu exista! Eu am renuntat sa aleg raul cel mic din sumedenia de rele care mi se prezinta la alegeri. Voi fi, deci, generos, voi pune stampila pe toti! :D Sa stim o treaba! Se anuleaza votul si vor intelege ca am aceeasi parere despre fiecare dintre ei! Sa auzim numai de bine!

MikuMyuuki spunea...

Da, intr-adevar e o optiune atragatoare:-?
m.