miercuri, 27 iunie 2012

Un procuror general pentru liniștea noastră

Vă ofer spre lectură un articol pe care l-am publicat în comunitatea media Ziare.com având ca subiect afirmațiile făcute de dna Laura Codruța Kovesi, Procurorul General al Republicii, la ședința CSM de marți, 26 iunie 2012. Lectură cu folos!


Un procuror general pentru liniștea noastră

"Reactiile avocatilor lui Adrian Nastase prejudiciaza autoritatea judecatoreasca. In ultima perioada, suntem acuzati mereu ca facem dosare politice si tin sa reamintesc ca cercetarile din dosarele noastre au vizat toate zonele politicului si persoane din absolut toate partidele.

Este punctul in care si CSM trebuie sa dea un semnal foarte clar din acest punct de vedere. Eu nu stiu niciun politician sa fi dat telefon sa fi zis: faceti dosar lui X, faceti dosar lui Y", a declarat Laura Codruta Kovesi, procurorul general al Romaniei, in cadrul sedintei de marti a Consiliului Suprem al Magistraturii.

O declaratie dura, fara precedent in analele justitiei romanesti postdecembriste, facuta in contextul controversatului caz penal Adrian Nastase. O declaratie care merita toata atentia presei, dar si a specialistilor in drept, pentru ca... (articol integral AICI)

Niciun comentariu: