marți, 7 februarie 2012

Mihai Razvan Ungureanu - o miză de aur?

Vă propun spre lectură un editorial pe care l-am publicat in Ziare.com despre o FOARTE PROBABILĂ ȘI EXTRAORDINARĂ MIZĂ OCULTĂ a desemnării spionului de la SIE, ex-membru supleant in CC al UTC, Mihai Razvan Ungureanu la funcția de prim-ministru al României. Lectură plăcută!


 Mihai Razvan Ungureanu - o miză de aur?
 
Presedintele Traian Basescu ne propune ca prim-ministru pe seful spionilor romani din strainatate, domnul Mihai Razvan Ungureanu, directorul SIE.
O alegere care nu trebuie sa ne uimeasca. Ne aflam sub puterea unei fatalitati dictata de indivizi pentru care Romania este doar o mare rezervatie de vanatoare populata de sclavi pe care ii poti umili, infometa, batjocori sau ucide lent fara niciun risc, sclavi care muncesc pentru propasirea stapanilor, traind de pe azi pe maine, cu o bucata de paine uscata si cu laturile unui circ ieftin varsate non-stop de politicienii bufoni, manelistii, ciobanii, tarfele si cocalarii deveniti peste noapte modele de succes.

Intr-o tara cu sistemul democratic aruncat in aer, cu principalele institutii ale statului - Parlament, Guvern, Justitie, Armata, servicii secrete - controlate de o singura forta, slujitoare a unei grupari oculte care a creat un mecanism aproape perfect de instrainare si jefuire a avutiei nationale, intr-o tara in care partidele de opozitie sunt formate din baroni nascuti din jaful anilor trecuti, infometati si disperati sa ajunga la putere cat mai repede cu putinta, intr-o astfel de tara, repet, nu ne poate uimi ca seful unuia dintre principalele servicii secrete ajunge sa fie desemnat prim-ministru.

De fapt, cine conduce Romania din decembrie 1989? articolul integral AICI

Niciun comentariu: