sâmbătă, 27 august 2016

IPS Irineu - Cuvânt părintesc de mângâiere pentru familia Aureliei Dăogaru

FOTO: Aurelia Dăogaru, decedată la cutremurul din Italia
Sursa foto: Cuvântul Libertății


Cuvânt părintesc de mângâiere pentru familia Aureliei Dăogaru


În contextul nefericitelor evenimente din Italia, am aflat cu părere de rău despre trecerea la cele veşnice a doamnei Aurelia Dăogaru, fiică duhovnicească a Sfintei noastre Arhiepiscopii, din localitatea Malu Mare, judeţul Dolj. Neaşteptata sa plecare dintre noi a adus multe lacrimi şi întristare în rândul celor dragi. Dumnezeu este însă cel care ne adună pe toţi în necuprinsa Sa dragoste şi milostivire, indiferent de timp, loc sau spaţiu. De aceea, dincolo de momentul cel greu şi dureros al despărţirii, purtăm în noi nădejdea vieţii veşnice, aducându-ne aminte de cuvintele Sfântului Apostol Pavel, care spune: „Fraţilor, despre cei ce au adormit, nu voim să fiţi în neştiinţă, ca să nu vă întristaţi ca ceilalţi care nu au nădejde. Pentru că de credem că Iisus a murit şi a înviat, tot aşa credem că Dumnezeu, pe cei adormiţi întru Iisus, îi va aduce împreună cu El” (Tesaloniceni IV, 13-14).

Ne alăturăm astfel familie celei decedate cu rugăciunea şi întreaga noastră compasiune. În semn de solidaritate şi dragoste creştinească, vom sprijini duhovniceşte şi financiar pe cei apropiaţi, pentru ca această durere să treacă mult mai uşor.

În aceste clipe de apăsare şi durere, ne rugăm Mântuitorului Hristos, Nădejdea învierii noastre, să primească sufletul adormitei roabei sale Aurelia la locul fericit de odihnă!

Cu părinteşti binecuvântări,
†Dr. Irineu,

Arhiepiscopul Craiovei şi Mitropolitul Olteniei

Niciun comentariu: