joi, 13 decembrie 2012

Dreapta românească - asumarea greșelilor și renașterea

O veste bună. Am reluat colaborarea cu Gazeta de Sud, unul dintre cele mai importante ziare regionale din țară. Vă ofer spre lectură editorialul pe care l-am publicat în numărul de azi al ziarului. Lectură cu folos!


Dreapta românească - asumarea greșelilor și renașterea

Dreapta românească, exprimată politic prin ARD, a primit o puternică lovitură din partea USL, această alianță contra naturii formată din urmașii activiștilor ex-PCR și ai liberalilor asasinați în închisorile comuniste în anii ’50. O înfrângere pe care nimeni nu o mai poate nega. În acest moment, dreapta are doar două opțiuni principale.
 
Prima opțiune: politicienii PDL și aliații lor își vor asuma erorile, vor sancționa pe vinovați și vor accepta ca Justiția să acționeze împotriva foștilor demnitari care au comis fapte penale în administrarea banilor publici și europeni. Adoptarea acestei opțiuni presupune curaj, demnitate și puterea de a lupta cu calm și consecvență pentru recuperarea electoratului. A doua opțiune: politicienii PDL vor aștepta ca Traian Băsescu să-i salveze iarăși, dacă se va confirma ipoteza că președintele va negocia o altă majoritate parlamentară și eventual, va încerca să numească un prim-ministru independent de USL.
 
De fapt, PDL are de ales între a... (articol integral AICI)

Niciun comentariu: