luni, 3 februarie 2014

Băsescu cu securiștii, Ponta cu penalii! Tu cu cine votezi?



Memoria jertfei celor doi eroi - pilotul Adrian Iovan și ofițerul-student Aurelia Ion - a fost iarăși batjocorită de politrucii care conduc țara spre dezastru.
Previzibilul rezultat al ședinței CSAT - cu un Băsescu apărându-și securistul împotriva tuturor evidențelor și un Ponta bălmăjind timorat și neconvingător dintr-un raport incomplet și inutil - se înscrie în lista zecilor de mii de fapte inumane, antinaționale și antistatale postdecembriste comise de o clasă politică trădătoare ai cărei membri își au originea în mlaștina împuțită a eșaloanelor 2 și 3 ale PCR și Securității.
Accidentul aviatic din Munții Apuseni a produs cunoscuta reacție în lanț a incompetenței și cinismului, cum se întâmplă în România de fiecare dată când are loc vreo catastrofă ori calamitate. Rezultatul este însă unul paradoxal, neașteptat: prin moartea lor, Adrian Iovan și Aurelia Ion au contribuit la finalizarea procesului de cernere, de reorganizare și de redefinire a găștilor de politruci. Acum este clar pentru toată lumea: lupta politică din România se duce între securiști și activiști, reprezentați arhetipal de Traian Băsescu și Victor Ponta. Hidra roșie de la începutul anilor 90 a suferit mutații scârboase, extrem de periculoase pentru noi și a dobândit chipul acestor două aberații politice - ”neosecuriștii” și ”neoactiviștii”, două animale apocaliptice care se vor înfrunta pe viață și pe moarte pentru victoria asupra cadavrului în descompunere al națiunii, în luptele electorale care încep din primăvară.
De fapt, nici nu știm ce poate fi mai grav: (articol integral AICI)

Niciun comentariu: