vineri, 25 octombrie 2013

TRĂIASCĂ REGELE!


Majestatea Sa Regele Mihai I al României împlinește astăzi vârsta de 92 de ani. Slujind Țara și Neamul Românesc vreme de peste șapte decenii, ca Rege al Românilor, Majestatea Sa, Regele Mihai I al României este adevăratul conducător al nostru.
Republica Populară instaurată de tancurile lui Stalin și înlăturarea Majestății Sale de pe Tronul Țării, prin forță și șantaj, teribilă pervertire a mersului istoric firesc al Neamului Românesc către Dumnezeu, a fost continuată, după Decembrie 1989, de o Republică neo-comunistă controlată și azi de membri și urmașii eșaloanelor 2 și 3 ale PCR și Securității.
Majestatea Sa Regele Mihai I al României a reprezentat și încă reprezintă un pericol pentru indivizii care trădează și jefuiesc Țara. Soluția Monarhiei Constituționale a fost permanent refuzată de politrucii care ne conduc, iar atunci când sondajele de opinie au demonstrat că Majestatea Sa Regele Mihai I al României este personalitatea politică cea mai iubită și respectată de români, ex-securiștii și ex-activiștii PCR au lansat o furibundă campanie împotriva Majestății Sale, a Casei Regale a României și a conceptului de Monarhie Constituțională. Politrucii au împins mizeria până la limite de neimaginat, deversând în spațiul public românesc șiruri de ”regi” și ”împărați” ai romilor, de ”case regale țigănești”, construcții artificiale care nu sunt nici măcar recunoscute de liderii comunității romilor, care au înțeles capcana și au refuzat să facă jocul acestor manipulatori de conștiințe.
Majestatea Sa Regele Mihai I al României și Casa Regală a României reprezintă întruchiparea Monarhiei Constituționale, singura soluție de reașezare a Statului și Neamului Românesc la locul de onoare pe care îl merită în marea familie a Națiunilor Europene. (articol integral AICI)

Niciun comentariu: