joi, 13 octombrie 2016

ACTIVENEWS: Metoda lui Peștaloțiu și măgarul tehnocrat de școală nouăM-am liniștit! Viitorul școlii românești va fi pe mâini bune! Sunt fericit că managerul unde învață fetița mea, care abia a început clasa a V-a, va fi un manager care știe cu precizie și fără echivoc ce iaște și ce are întotdeauna... măgarul!

Căci măgarul, dragii noștri elevi, are întotdeauna o dotare „de la natură” de invidiat, intimitate rușinoasă din străfundurile căreia au fost aduse, de tehnocrații Ministerului Educației Naționale, întrebările la care au răspuns, la concurs, viitorii manageri ai școlii unde voi învățați. Domnii manageri, acești pedagogi de școală nouă în variantă tehnocrată, vor fi posesorii de necontestat ai răspunsului la întrebarea lui nenea Iancu: „Ce iaște ființă și ce iaște lucru, mă?”.

Cunoscând natura intimă a măgarului, definind corect ce au în comun șosetele și mânușile, înșiruind asemănările între schiat și înot, muzică și pictură, filme și nuvele, tuberculoză și astm, managerii de școală nouă tehnocrată fac deja istorie ca primii pedagogi care cunosc, oficial și certificat prin examen de la minister, ce are întotdeauna, măgarul! (articol integral - ACTIVENEWS -)

Niciun comentariu: