duminică, 29 aprilie 2012

Schimbarea baronilor PDL, bucuria tovarășilor USL

Vă ofer spre lectură un articol pe care l-am publicat în comunitatea media Ziare.com având ca subiect schimbarea guvernului condus de MRU ex-membrul supleant in CC al UTC cu VP ex-procurorul controversat si avocatul de cercetati penal in infractiuni economice! Mafia a murit! Traiasca Mafia! Lectura cu folos...
 
 

Schimbarea baronilor PDL, bucuria tovarășilor USL

"Ura! A cazut Guvernul MRU! Ura! Mafia basesciana va fi spulberata! Ura! Ponta este prim-ministru! Ura! USL va face tara ca soarele de pe cer!"

Strigaturi voioase in ograda USL, unde se negociaza deja cu duritate numirile in "guvernul special" de sase luni pe care il va conduce tovarasul Victor Ponta. 
 
Uselistii ajunsi domnitori se bucura, poporul tresare atins de o firava speranta, iar oamenii cu mintea limpede raman scarbiti intelegand ca am scapat de-un drac si am dat de un frate de-al lui cel putin la fel de mare si de negru. (articolul integral AICI)

4 comentarii:

Donkeypapuas spunea...

Bun, dar ce are asta cu "baroniada"? Prin "baroni" se înţelege acea clică de îşi face de cap prin judeţe. leacul îl constituie alegerile locale. Sau ar fi trebuit, dacă le-am da cuvenita importanţă.

Marcel Răduţ Selişte spunea...

Pai, baronii locali fara sustinerea de la "centru", nu au nicio sansa. Prin sustinere inteleg: alocarea ilegala a fondurilor europene, excluderea de la controale a baronilor, interventii in Justitie in favoarea acestora, presiuni/ordine catre administratia publica locala controlata de partid pentru alocarea fondurilor publice catre baroni etc. Exista o interdependenta absoluta intre baronii din teritoriu si institutiile statului controlate de partidul aflat la putere. Iar atunci cand baronii sunt de la partidul din opozitie, fie fac foamea, fie se hranesc cu fondurile alocate de administratia locala controlata de partidul lor. Asta cand nu tradeaza si trec in tabara aflata la putere. Pana acum au jefuit aia de la PDL. Acum urmeaza jaful USL! Pazea!

Anonim spunea...

@Marcel Radut Seliste:

Gresesti din nou si cam mult pentru o persoana care se doreste a fi impartiala, cel putin dpdv al profesiei - din cate stiu preotii nu au voie sa acuze pe nimeni, mai cu seama cand nu au nici o dovada. Avand in vedere ca partidele se supun conducerii lor aproape integral, chiar daca fosta conducere PSD-PNL (care a fost inlaturata de multisor de Ponta si Antonescu)a dat intr-adevar cam multa libertatea baronilor locali, argumentul tau e ad hominem, avand o valoare ce tinde spre zero, inscriindu-se cel mult in categoria elucubratii.

Ca sa dai in USL in acest moment la modul "Pazea ca vine jaful USL !" = propaganda penala probabil facuta din doar 2 motive si anume:

1 - Esti disperat sa te remarce puterea si sa te cumpere ca sa taci din gura (te-am vazut latrand a pustiu si prin gds mai demult, probabil conducerea de acolo te-a pus pe tusa din motive evidente).
2 - Esti cretin si nu realizezi ca orice sut in cur e un pas inainte, Romania in ziua de azi e clar mai intelegenta decat inainte, cand credea toate imbecilitatile lui Basescu, Udrea and co.

P.S. ar trebui sa fii fericit ca am scapat de Base si macar sa taci si tu o perioada pana ai barem niste dovezi ca o sa fie nashpa. Altfel ce faci dumneata se cheama frecangeala.

Marcel Răduţ Selişte spunea...

Raspuns pentru Anonim: 1.A fi preot nu inseamna a fi orb si mut. Teza mea este simpla - USL-PDL sunt doua mafii politico-economice cu aceeasi radacina, adica Securitatea-PCR. Spui ca in USL nu ar mai avea multa libertate baronii locali, ca pe vremuri. Esti amuzant, nu iti zic ca esti altfel. 2.Faptul ca acum sunt impotriva mafiei USL nu inseamna ca sunt cumva pro-mafia PDL. Daca ai fi citit cu atentie articolele mele, ai fi observat ca am fost mereu impotriva mafiei PDL-Basescu-Udrea-Boc pe toata perioada guvernarii. Cred ca citesti selectiv, manat de oarecare complexe (nu mi-e clar de care!), poate ca esti si vreun "fan" al PSD-PNL etc. 3.Jignirile pe care mi le adresezi, sub comoda masca a anonimatului, te descalifica, insa nu atat de mult incat sa nu incerc sa te determin (daca cu adevarat ai ceva a spune) sa adopti pe viitor un ton civilizat. 4.Apropos de viitor, te indemn sa nu te mai obosesti la a comenta articolele mele cu jigniri si alte aberatii de felul acesta. Nu-mi voi pierde vremea si nu voi mai posta comentariile dumitale. 5.Pana la intalnirea viitoare, te indemn sa renunti la jigniri si sa dai dovada de ceva mai multa profunzime in gandire. Sa auzim numai de bine!