sâmbătă, 4 iunie 2011

Veşti despre slujirea noastră în spital

Prin mila lui Dumnezeu şi cu ajutorul creştinilor din grupul de susţinători de pe lângă Paraclisul "Sf. Apostol şi Evanghelist Luca", al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova, ieri, 2 iunie 2011, au fost finalizate lucrările de reamenajare completă a capelei spitalului, începute în Postul Sfintelor Paşti. S-au realizat lucrări de recondiţionare totală a interiorului (lambriuri pe toată suprafaţa zidurilor şi tavanului, instalaţie electrică şi de iluminat nouă, sistem de încălzire cu calorifere electrice, mochetă etc.) şi de recondiţionare totală a exteriorului (izolaţie termică, zugrăvit). 

Pentru prima oară de la înfiinţarea acestei capele de spital, a fost instalată pe acoperiş Sfânta Cruce care vesteşte de azi bolnavilor şi personalului medical din spital că în acest loc este mărturisit Cuvântul cel Întrupat!

În ziua de sâmbătă, 3 iunie 2011, am organizat tradiţionala excursie în Parcul Romanescu, din Craiova, cu participarea unui număr de 15 copii şi mame aflaţi în monitorizarea Secţiei de oncopediatrie din spital. Această activitate a fost posibilă cu ajutorul membrilor grupului de susţinători şi ai grupului de voluntari de pe lângă Paraclisul "Sf. Apostol şi Evanghelist Luca" al spitalului, care au însoţit pe copii în excursie.

Vom reveni cu amănunte peste câteva zile.

Slavă Ţie, Hristoase, Slavă Ţie! 

Un comentariu:

Anonim spunea...

sa v-ajute Dumnezeu!