vineri, 24 iunie 2011

"Pionul" Traian Băsescu - şah la Rege şi şah-mat la bunul simţ

Vă ofer spre lectură articolul meu publicat pe Ziare.com întru apărarea Majestăţii Sale Regele Mihai I al României care a fost jignit într-un mod descalificant de vremelnicul ales în funcţia de Preşedinte al Republicii, cetăţeanul Băsescu Traian.

"Pionul" Traian Basescu - sah la Rege si sah-mat la bunul simt  

Traian Basescu a adresat jigniri publice Majestatii Sale Regele Mihai I al Romaniei, afirmand ca "abdicarea Regelui a fost un act de tradare a interesului national al Romaniei" si ca Regele a fost "o sluga la rusi".  

In sustinerea afirmatilor sale, Presedintele nu a adus documente, referiri la martori sau alte dovezi. Acordandu-i lui Traian Basescu prezumtia de nevinovatie, atat de antipatica presedintelui, cand este vorba de inamicii personali, sa-i reamintim cateva momente din Istoria Romanilor... citeşte articolul integral AICI



2 comentarii:

Anonim spunea...

Parinte,

Poate ar trebui sa-i faceti aceasta observatie si Comandantului Codrescu, care cu cateva luni in urma completa complimentul Capitanului Basescu. Mai exact, daca Basescu l-a facut "tradator" si "sluga la rusi", Codrescu l-a facut "degenerat".

Pepe

gabriela spunea...

nu-l agreez pe basescu, dar nici ex-familia regala a romaniei. si la unul, si la ceilalti- o mare balacareala si impostura. dar prea mare ultima a ``fostilor``: radu duda facut print, ceea ce nu-i posibil prin familiile regale ``in functie``. biata dna margareta duda, am senzatia ca duce o viata cam chinuita cu respectivul.