vineri, 10 decembrie 2010

Romania lui Irod

Vă ofer spre lectură un nou articol pe care l-am publicat pe Ziare.com, prilej de meditaţie asupra hotărârii antinaţionale şi necreştine adoptate de Guvernul Boc, cu acordul lui Băsescu Traian, cu privire la durata şi indemnizaţia concediului maternal. Lectură de folos!




ROMÂNIA LUI IROD

In Romania, mamele cu copii nou-nascuti nu sunt o prioritate. Se pot spune multe despre moartea lenta la care suntem condamnati de casta politica a ex-activistilor PCR si ex-ofiterilor de Securitate. Eu va propun sa ne reamintim cateva date statistice. In anul 1966, rata bruta a natalitatii in Romania era de 14,3%. Interzicerea avorturilor, in 1976, a determinat o crestere a natalitatii de pana la 27,4%. Dupa decembrie 1989, natalitatea a scazut la 10,4%, iar in 2000 chiar sub 10%. In perioada 1985-1990 se nasteau... citeşte articolul integral aici

2 comentarii:

Marcel Răduţ Selişte spunea...

ATENTIONARE! De aproximativ trei săptămâni, la anumite articole publicate pe blogul nostru (cu precădere articolele care au ca subiect apărarea Bisericii sau critica la adresa dezastrului în care se află naţiunea noastră) sunt postate cu insistenţă comentarii cu conţinut jignitor. Adresăm autorilor acestor comentarii atentionarea că efortul lor este inutil. Blogul are activată procedura de aprobare prealabilă a publicării comentariilor. Îi îndem pe neprietenii noştri să-şi folosească timpul pentru activităţi folositoare sufletului lor, cum ar fi rugăciunea aducătoare de pace în suflet sau lectura de cărţi luminătoare de minte şi voinţă.

sima spunea...

Guvernantii de azi nu stiu decat sa-si bata joc de oamenii acestei tari. Au tinut 2 saptamani mamicile stresate ce se faca cu copii daca se micsoreaza concediul. Puterea rugaciunii e mare. De ce nu a iesit pe post nici un preot care sa zica sa se roage la ora 23 sau 24 toate mamicile aceeasi rugaciune? Sigur ar fi fost multe mamici care s-ar fi rugat. Trebuie facute emisiuni in care sa fim invatati cum sa ne rugam si sa se explice ca rugaciunea e puternica daca se roaga mai multe persoane in acelasi timp. Fara ajutorul lui Dumnezeu (rugaciunea noastra permanenta)nu ne putem creste copii sanatosi si voiosi. Nu le pasa de populatie dar cred ca i-ar fi speriat un pic daca auzeau ca 200 000 de oameni sau mai multi se roaga in acelasi timp. Cu siguranta ca ar fi fost si persoane care se amuzau dar totul are un inceput.