marți, 17 iunie 2014

Discursul Alteţei Sale Regale Principesa Moştenitoare Margareta la Sesiunea solemnă a Senatului României


Alteţa Sa Regală Principesa Moştenitoare Margareta a rostit un discurs în cadrul Sesiunii solemne a Senatului României, astfel fiind auzit glasul nobil, naţional şi demn al Casei Regale a României în camera superioară a Parlamentului nostru.

Vă ofer textul discursului Alteţei Sale Regale Principesa Moştenitoare Margareta, dar şi o rememorare a ceea ce însemna Senatul României în Constituţie din 1866, prima modernă a Statului Român, precum şi în Constituţia din 1923, legea fundamentală de referinţă a Regatului României. 
Resimt necesitatea de a reafirma crezul nostru, anume acela că Monarhia Constituţională este singura soluţie viabilă, morală şi legală pentru renaşterea Naţiunii şi Statului Român. Statul Român este prizonierul mafiei securisto-comuniste, urmaşii eşaloanelor 2 şi 3 ale PCR şi Securităţii controlează resursele Statului, mutilează destinul nostru european şi compromit viitorul Naţiunii Române. 
Nostalgicii ceauşişti, dar şi mulţi dintre tinerii născuţi după 1989 şi crescuţi la şcoala falimentară a democraţiei (intenţionat) haotice post-decembriste, nu înţeleg sau refuză să înţeleagă un adevăr simplu, acela că mersul istoric firesc al Statului Român este Monarhia Constituţională, care continuă tradiţia voievodală a Naţiunii Române. 
Forţele mafiei securisto-comuniste se vor opune Restauraţiei. Reacţia este naturală, întunericul fuge de lumină, căci prezenţa ei îi anulează existenţa. Totuşi, răul nu este veşnic. Sutele de mii de membri care militează în Mişcarea Monarhistă constituie o dodavă vie că Naţiunea Română începe să înţeleagă adevărul şi să urmeze fireasca pornire de a se reaşeza pe făgaşul istoric natural şi moral al Monarhiei Constituţionale. (articol integral -AICI-)

Niciun comentariu: