luni, 13 mai 2013

Casa Regală a României - Decorări ale unor personalităţi la Castelul Peleș cu ocazia Zilei de 10 Mai 2013


Alteţa Sa Regală Principesa Moştenitoare a decorat, în numele Majestăţii Sale Regelui, o serie de personalităţi din România, cu ocazia zilei de 10 Mai. În Holul de Onoare al Castelului Peleș, Alteţa Sa Regală Principesa Moştenitoare a conferit, în numele Majestăţii Sale, Medalia Regele Mihai I pentru Loialitate, Ordinul Coroana României în grad de Cavaler, Ordinul Coroana României în grad de Ofiţer şi Decoraţia Regală Nihil Sine Deo.

Prin mila lui Dumnezeu și voia Majestății Sale Regele Mihai I al României, am avut onoarea să mă regăsesc printre personalitățile decorate cu Medalia Regele Mihai I pentru Loialitate.

La acest eveniment deosebit, au fost alături de mine scumpa mea soție, Diana Valentina, cu pruncul pe care îl poartă în pântece, fiica mea iubită, Casiana Gabriela, medicul ginecolog Andrei Tica, salvatorul vieții și nașul celui de al doilea copil al nostru, Andrei Vladimir, prietenii mei dragi, scriitorul și jurnalistul Mihai Firică, purtător al Medaliei Regele Mihai I pentru Loialitate și arhitectul, scriitorul și omul politic Horațiu Buzatu, de asemenea purtător al Medaliei Regele Mihai I pentru Loialitate.

Cuvintele sunt prea sărace pentru a exprima emoția și deopotrivă, fericirea pe care mi le-a prilejuit gestul de mare generozitate făcut modestei mele persoane de Majestatea Sa Regele Mihai I al României.

Vă ofer câteva imagini realizate la acest eveniment regal. TRĂIASCĂ REGELE!

Niciun comentariu: