joi, 24 noiembrie 2011

Proiectului AGORA 2012 – Dialog între clasa politică și societatea civilă




Asociația PRO DEMOCRAȚIA – Club Craiova vă invită să participați luni, 28 noiembrie 2011, începând cu orele 18.00, la Hotel-restaurant Casa cu tei” (Craiova, str. Amaradia, nr. 4), la serata pentru democrație cu tema Craiova – oraș bogat sau oraș dator?, organizată în cadrul Proiectului AGORA 2012 – Dialog între clasa politică și societatea civilă. Moderatorul seratei pentru democrație este jurnalistul Mihai Firică.
 
Invitatul seratei pentru democrație este candidatul la funcția de Primar al Craiovei, domnul Mărinică Dincă, reprezentant al Partidului Democrat Liberal. În cadrul Proiectului AGORA 2012 vor participa, în ordinea înscrierii în proiect, candidați ai partidelor politice din județul Dolj la funcțiile de primar, deputat și senator la alegerile din noiembrie 2012, care vor dezbate împreună cu reprezentanții societății civile soluțiile pe care le propun pentru rezolvarea diferitelor probleme sociale, economice și politice cu care se confruntă comunitatea noastră. 

Invitația este adresată liderilor de organizații neguvernamentale, liderilor de sindicat și jurnaliștilor din Craiova.

Vă rugăm să confirmați participarea dumneavoastră la eveniment până vineri, 25 noiembrie 2011, orele 18.00, la adresa de email apd.craiova@apd.ro

Carla Stoica
Președinte APD - Club Craiova

Pr. Marcel Răduț Seliște
Vicepreședinte Asociația Pro Democrația

Niciun comentariu: