miercuri, 3 iunie 2015

1 IUNIE 2015 - Petrecere surpriză la "Chez Nous" pentru copiii noştri duhovniceşti! (ALBUM FOTO)

În acest an 2015 d.Hr., de 1 Iunie, Ziua Internaţională a Copilului (zi în care am prăznuit şi Sfânta Treime), conform tradiției noastre, copii aflaţi în îngrijirea și monitorizarea Departamentului de Oncopediatrie al Spitalului au participat la un eveniment surpriză: o petrecere de ziua lor.

În grădina de vară a Restaurantului ”Chez Nous”, din Craiova, familia Sasu (care patronează acest restaurant), alături de Asociația Macedonenilor din România - filiala Dolj (reprezentată de doamna Dumitrescu, mama regretatei Liana Dumitrescu, reprezentant al minorităților în Parlamentul României, decedată în 2011, în condiții tragice și controversate), cu implicarea membrilor Grupului de Tineri Voluntari ”Sf. Apostol și Evanghelist Luca” (grup înființat în urmă cu 6 ani pe lângă Capela Spitalului Județean din Craiova, la începuturile slujirii mele ca preot de spital), au oferit cu generozitate o frumoasă serbare şi daruri copiilor îngrijiţi şi monitorizaţi de Departamentul de Oncopediatrie din Spitalul Judeţean.

A fost un prilej de senină bucurie pentru noi, pentru voluntarii noştri, cărora le-am dăruit o agapă din puţinul nostru, dar din toată inima noastră, a fost o zi minunată mai ales pentru copiii noştri duhovniceşti din Spital, aflaţi într-o curajoasă luptă cu boala.

Mulţumim din suflet familiei Sasu, doamnei Dumitrescu, părintelui Gabriel Sorescu, duhovnicul şi prietenul nostru care a ajutat la organizarea evenimentului, doamnei profesor dr. Polixenia Stancu, şefa Departamentului de Oncopediatrie şi tinerilor din grupul nostru de voluntari pentru jertfa de sine dăruită copiilor noştri duhovniceşti din Spital.

ALBUM FOTO












































































































SLAVĂ LUI DUMNEZEU PENTRU TOATE!















Niciun comentariu: