marți, 4 decembrie 2012

Despre românii obișnuiți...

Vă ofer spre lectură un articol pe care l-am publicat în comunitatea media ZIARE.COM. Vă urez lectură cu folos!


"Superman, Spiderman sau Batman" - Povestea unor inimi


Romanii au primit un dar minunat de 1 Decembrie. Academia de Film Europeana (EFA) i-a decernat regizorului Tudor Giurgiu premiul pentru cel mai bun scurtmetraj, la gala organizata in Valletta-Malta, pentru filmul "Superman, Spiderman sau Batman", povestea induiosatoare a lui Aron, un copil de cinci ani care crede ca are puteri supranaturale de erou din benzile desenate si incearca sa-si salveze mama grav bolnava.
Filmul ne spune povestea unor inimi. Inima unei mame, bolnava si pe moarte, chinuita pe patul de spital nu atat de boala, cat de dorul dupa copilul ei. Inima de sot si tata, torturata de suferinta sotului la gandul ca isi poate pierde sotia si zdrobita de mila tatalui pentru copilul lui.

Inima baietelului de cinic ani, cea mai puternica inima din poveste pentru ca isi pastreaza speranta, copilul desenand cu inocenta inimi pentru mamica lui, cu nadejdea ca una dintre inimile din hartie va fi potrivita si ii va vindeca mama.

"Superman, Spiderman sau Batman" ne vorbeste de fapt despre inima, sufletul romanului obisnuit. Romanul obisnuit, asemenea tatalui din acest film profund, traieste intr-o permanenta lupta cu... (articolul integral AICI)

Niciun comentariu: