joi, 3 martie 2011

Conferinţă de presă la Centrul de Cardiologie Craiova

Astăzi a avut loc o conferinţă de presă la Centrul de Cardiologie Craiova, organizată de Asociaţia EUROAGORA. Împreună cu prietenii mei jurnalistul Mihai Firică şi omul de afaceri Horaţiu Buzatu, sunt implicat în campania de strângere de semnături împotriva intenţiei Guvernului României de a desfiinţa acest centru medical. În aproximativ două săptămâni am reuşit, în colaborare cu Centrul de Cardiologie Craiova, să strângem aproximativ 13.000 de semnături. Grupul de voluntari pe care îl coordonez în cadrul activităţilor filantropice desfăşurate în Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă nr. 1 Craiova, a colectat, în numai patru zile de campanie, aproximativ 1500 de semnături.

Debutul campaniei de strângere de semnături organizată de Asociaţia EUROAGORA în beneficiul Centrului de Cardiologie Craiova reprezintă un succes deplin, pentru prima dată în Craiova, în ultimii zece ani, o organizaţie nonguvernamentală reuşeşte să mobilizeze mii de cetăţeni în susţinerea unei cauze civice. Vom continua acţiunea noastră până ce vom reuşi să convingem Guvernul României de absurditatea deciziei de a desfiinţa Centrul de Cardiologie din Craiova.

Vă ofer câteva imagini surprinse în timpul conferinţei de presă susţinută cu participarea jurnalistului Mihai Firică (directorul executiv al Asociaţiei EUROAGORA), omului de afaceri Horaţiu Buzatu (membru fondator al Asociaţiei EUROAGORA) şi managerului Centrului de Cardiologie Craiova, dna Mirela Văcaru. În cadrul conferinţei au răspuns întrebărilor jurnaliştilor şi medicii Constantin Militaru şi Alina Ciucă. La finalul conferinţei, jurnaliştii au fost invitaţi să viziteze laboratoarele şi saloanele Centrului de Cardiologie Craiova, care sunt organizate şi dotate conform cu standardele internaţionale în domeniu.







Niciun comentariu: